Τριαντάρηδες άντρες (Τί θέλουν από μία ερωτική σύντροφο)

Κατά κοινή παραδοχή ένας άντρας στα τριάντα του, περνάει μία κρίση ηλικίας. Η ηλικία των τριάντα για έναν άντρα είναι καθοριστική. Έχουν αυτοπεποίθηση αλλά συχνά γίνονται νάρκισσοι. Έχουν ανάγκη να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους μέσω μίας ερωτικής συντρόφου.
Θέλουν η γυναίκα που είναι δίπλα τους να τους θαυμάζει και να τους κάνει να νιώθουν ξεχωριστοί. Οι άντρες που είναι στην ηλικία των τριάντα, θέλουν οι γυναίκες να τους δείχνουν το πάθος τους γι αυτούς. Επιλέγουν μία ερωτική σύντροφο που μπορεί να τους επιβεβαιώνει συνεχώς και με διαφορετικούς τρόπους.
Ένας τριαντάρης άντρας έχει ως πρωτεραιότητα την καριέρα του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιζητά από τη γυναίκα που είναι δίπλα του, να τον χαλαρώνει. Δεν θέλει η ερωτική σύντροφός του να τον πιέζει ή να τον αγχώνει.
Ένας άντρας που πλησιάζει ή έχει ξεπεράσει τα τριάντα χρόνια αναζητά από μία γυναίκα τρυφερότητα, σε πλήρη ισορροπία με την σεξουαλικότητα της. Επιπλέον κοιτάζει την εξωτερική εμφάνιση της ερωτικής του συντρόφου. Του αρέσει η γυναίκα να είναι θηλυκή και να έχει πάθος.
Στην ηλικία των τριάντα ένας άντρας δεν θέλει να νιώσει ότι η γυναίκα τον πιέζει για να παντρευτούν. Κάθε ηλικία που διανύει ένας άντρας είναι διαφορετική. Όταν ένας τριαντάρης βρει μία γυναίκα που καλύπτει τα θέλω του, ο ίδιος γίνεται πολύ δοτικός.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Τριαντάρηδες άντρες (Τί θέλουν από μία ερωτική σύντροφο)"

 • Ερωτικό ενδιαφέρον (Πώς να διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον;)

  Ένα συχνό φαινόμενο σε μία ερωτική σχέση, ειδικά μακροχρόνια, είναι το γεγονός ότι χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

 • Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

  Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής:

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.

 • Είναι ο άντρας της ζωής μου;

  Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;

 • Η ζήλεια στο γάμο

  Ένα συχνό φαινόμενο σε πολλά παντρεμένα ζευγάρια είναι η ζήλεια. Αν και οι γυναίκες κατά κοινή παραδοχή ζηλεύουν περισσότερο, υπάρχουν και αρκετοί άντρες που ζηλεύουν τη γυναίκα τους. Πολλές φορές νομίζουμε πως η ζήλεια είναι ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος.