Ιδανικός άντρας (Κάποια χαρακτηριστικά)

Στο ερώτημα: "Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να έχει ο ιδανικός άντρας;", είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μία απάντηση. Το ερώτημα αυτό είναι εδώ και αιώνες επίκαιρο και αναπάντητο. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της άποψη για τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον ιδανικό άντρα.
Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία, τα οποία κατά κοινή παραδοχή, περιγράφουν και χαρακτηρίζουν τον ιδανικό άντρα. Ο ιδανικός άντρας πρέπει να είναι δυναμικός, να κάνει τη γυναίκα που έχει δίπλα του να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Να μπορεί να την κάνει να νιώθει όμορφα. Ο ιδανικός άντρας πρέπει να έχει αίσθηση του χιούμορ ώστε να κάνει τη γυναίκα να γελάει. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του ιδανικού άντρα είναι να έχει κατανόηση και να είναι ειλικρινής.
Πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν ο ιδανικός άντρας να είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Αναζητούν έναν άντρα που να μπορεί να τις προστατεύει. Ένας ιδανικός άντρας πρέπει να είναι ρομαντικός αλλά με μέτρο. Επίσης ο ιδανικός άντρας πρέπει να είναι αισθησιακός και σέξυ, να έχει φαντασία και πάθος για τη ζωή.
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδυάσει τον ιδανικό άντρα, με τον όμορφο άντρα. Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Παρόλα αυτά ο ιδανικός άντρας πρέπει να φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση γιατί αυτό δείχνει πως αγαπάει τον εαυτό του και μπορεί να αγαπήσει και μία γυναίκα.
Η αυτοπεποίθηση αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο περιγράφει τον ιδανικό άντρα. Ένας ιδανικός άντρας νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και μπορεί να κάνει και μία γυναίκα να νιώσει ασφαλής δίπλα του.
Πολλά χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να περιγράψουν τον ιδανικό άντρα. Το σημαντικό είναι πως για την κάθε γυναίκα υπάρχει ένας ιδανικός άντρας.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Ιδανικός άντρας (Κάποια χαρακτηριστικά)"

 • Ο Mr perfect

  Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται αν υπάρχει ο τέλειος άντρας. Ο Mr perfect ίσως τελικά είναι ένα δημιούργημα του μυαλού μας. Ίσως απλά δεν είμαστε σε φάση να κάνουμε μία σχέση και προφασιζόμαστε ότι ψάχνουμε τον τέλειο άντρα.

 • Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για έναν άντρα

  Οι περισσότερες γυναίκες κρίνουν αυστηρά έναν άντρα, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο πρώτο ραντεβού τους. Το πρώτο ραντεβού αρκεί ώστε μία γυναίκα να καταλάβει αν θέλει να ξαναβγεί ή όχι με έναν άντρα. Κατά κοινή παραδοχή ο αυθορμητισμός και το να είναι κάποιος ο εαυτός του, στο πρώτο ραντεβού, είναι σημαντικό.

 • Φλερτ (Μία σύγχρονη οπτική)

  Το φλερτ είναι μία διαδικασία που φέρνει κοντά δύο ανθρώπους. Είναι χειρονομίες, εκφράσεις, κινήσεις, φράσεις ή και συζητήσεις που γίνονται όταν υπάρχει ένα ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Συνήθως το ενδιαφέρον αυτό είναι ερωτικό.

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Ερωτικό ενδιαφέρον (Πώς να διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον;)

  Ένα συχνό φαινόμενο σε μία ερωτική σχέση, ειδικά μακροχρόνια, είναι το γεγονός ότι χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο συντρόφους.