Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά. Το χαμόγελο σου είναι ένας κώδικας επικοινωνίας, χαμογελάς γλυκά; Ναζιάρικα; Επιθετικά; Σφιγμένα; 'Η μήπως δεν χαμογελάς και είσαι πιο μυστηριώδης; Οι άντρες κοιτάζουν ένα όμορφο, ειλικρινές χαμόγελο. Πολλές γυναίκες θεωρούμε ότι το έντονο μακιγιάζ αρέσει στους άντρες. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τη φυσική ομορφιά και το επιμελώς ατημέλητο λουκ και μακιγιάζ. Μην υπερβάλλετε λοιπόν στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Το έντονο κραγιόν συνήθως αρέσει στους άντρες. Οι άντρες κοιτάζουν τα μαλλιά μιας γυναίκας, αν είναι προσεγμένα, καλοχτενισμένα, λεία και φρεσκολουσμένα. Η μυρωδιά των μαλλιών αλλά και του σώματος της γυναίκας "τραβούν" την προσοχή των αντρών. Προτιμήστε τα διακριτικά και τα καθαρά αρώματα. Επίσης οι άντρες προτιμούν το "σεμνό" ντύσιμο αλλά και θηλυκό συνάμα. Επιλέξτε λοιπόν ένα διακριτικό ντεκολτέ ή μία πιο "σεμνή" φούστα ή ακόμη καλύτερα επιλέξτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα σε αυτά. Τα περιποιημένα νύχια είναι κάτι που αρέσει στους άντρες, μην τα τρώτε λοιπόν και επιλέξτε ένα ωραίο βερνίκι ή ένα καλόγουστο γαλλικό μανικιούρ. Οι άντρες παρατηρούν τα πάντα και πράγματα που εμείς οι γυναίκες νομίζουμε πως δεν κοιτάζουν. Βέβαια το "παιχνίδι" και πάλι παίζεται αλλού αλλά και μία προσεγμένη εμφάνιση, προφανώς, δείχνει πως σεβόμαστε και αγαπάμε τον εαυτό μας κατά συνέπεια και τον άντρα.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα; "

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής:

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

  Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής:

 • Υπάρχει ερωτική έλξη; Σημάδια

  Πολλές φορές αναρωτιόμαστε να μία ερωτική σχέση θα καταλήξει σε δεσμό, σε γάμο, σε συμβίωση. Αν μία ερωτική σχέση θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση. Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν μας θέλει αυτός που έχουμε επιλέξει ως ερωτικό σύντροφο. Ειδικά στην αρχή αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ερωτική έλξη, αν ο ερωτικός μας σύντροφος μας "θέλει".

 • Ζευγάρια διαρκείας

  Μπορεί στον ερωτικό μας σύντροφο να μας τράβηξε η πληθωρική του προσωπικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του. Οι σχέσεις με διάρκεια είναι ένα μεγάλο ζητούμενο πολλών ανθρώπων. Η μονιμότητα είναι μία δύσκολη υπόθεση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.