Τι ελκύει τους άντρες;

Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής:
Τα μαλλιά: Στους άντρες αρέσουν τα μακριά και τα υγιή, περιποιημένα μαλλιά. Τα υγιή μαλλιά και τα περιποιημένα νύχια είναι ένδειξη υγείας.
Το χαμόγελο: Ένα αληθινό, γλυκό χαμόγελο δίνει στους άντρες το "κόκκινο" φως να συνεχίσουν το φλερτ. Τα σφιγμένα χαμόγελα γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους άντρες.
Την παρέα με την οποία έχει βγει η γυναίκα: Πολλές φορές σε μία μικτή παρέα, αντρών και γυναικών, ένας άντρας δεν θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για μία γυναίκα μιας και θα ήταν αγένεια.
Τη φωνή: Οι καθαρή, θηλυκή, λίγο δυνατή φωνή είναι σημάδι αυτοπεποίθησης και αυτό ελκύει τους άντρες.
Το σώμα: Φυσικά οι άντρες κοιτάζουν το γυναικείο σώμα και ειδικά την αναλογία μέσης και γοφών. Μία λεπτή μέση και ένα συμμετρικό άνοιγμα των γοφών ελκύει τους άντρες.
Το δέρμα: Το υγιές, λαμπερό δέρμα και η λαμπερή επιδερμίδα γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους άντρες και τους προσελκύουν.
Τη φυσική ομορφιά: Ότι κι αν λένε οι γυναίκες, οι άντρες πλέον προτιμούν τη φυσική ομορφιά και όχι τα ψεύτικα νύχια, τα "ψεύτικα" μακρυά μαλλιά, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, το έντονο μακιγιάζ κτλ.
Τα μάτια: Όσο κι αν ακούγεται "βαρετό", τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και δίνουν πολλές πληροφορίες για το επίπεδο και το χαρακτήρα μιας γυναίκας. Κατά συνέπεια και οι άντρες παρατηρούν τα μάτια μιας γυναίκας.
Φυσικά εκτός από τα παραπάνω οι άντρες κοιτάζουν και τόσα άλλα. Παραμένουν ένα μυστήριο αλλά ένα γλυκό μυστήριο.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Τι ελκύει τους άντρες; "

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Υπάρχει ερωτική έλξη; Σημάδια

  Πολλές φορές αναρωτιόμαστε να μία ερωτική σχέση θα καταλήξει σε δεσμό, σε γάμο, σε συμβίωση. Αν μία ερωτική σχέση θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση. Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν μας θέλει αυτός που έχουμε επιλέξει ως ερωτικό σύντροφο. Ειδικά στην αρχή αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ερωτική έλξη, αν ο ερωτικός μας σύντροφος μας "θέλει".

 • Ζευγάρια διαρκείας

  Μπορεί στον ερωτικό μας σύντροφο να μας τράβηξε η πληθωρική του προσωπικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του. Οι σχέσεις με διάρκεια είναι ένα μεγάλο ζητούμενο πολλών ανθρώπων. Η μονιμότητα είναι μία δύσκολη υπόθεση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

 • Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

  Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής: