Προτάσεις δώρων για νεογέννητο

Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ιδέες δώρων για νεογέννητα. Το δωράκι που επιλέγουμε εξαρτάται από τη συγγένεια, το φύλο του μωρού αλλά και τα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε. Το σημαντικό είναι να κάνουμε ένα δωράκι με αγάπη και γούστο.
Εάν έχετε άμεση συγγένεια με το νεογέννητο, για παράδειγμα είστε αδελφός ή αδελφή των γονιών, μία πρόταση δώρου είναι ένας παιδικός εξοπλισμός. Για παράδειγμα ένα καροτσάκι, ένα πορτ μπεμπέ ή ένα καθισματάκι ειδικό για να τρώει το μωράκι. Ακόμη και μία κούνια. Επίσης μία πρόταση δώρου είναι ένας βραστήρας για το νερό ή το γάλα του νεογέννητου.
Εάν είστε η νονά του νεογέννητου, μπορείτε να του πάρετε δώρο μία αλυσίδα, ένα σταυρουδάκι ή κάποιο μονόγραμμα από χρυσό ή λευκόχρυσο. Επίσης τα φυλαχτά είναι μία ακόμη πρόταση. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε φυλαχτά, ακόμη και χειροποίητα. Επιπλέον ένα μάρσιπο ή ένα σετάκι με ρουχαλάκια είναι όμορφα δωράκια για ένα νεογέννητο. Υπάρχουν πολλά ρουχαλάκια για νεογέννητα, πολλά σχέδια, χρώματα και τιμές για όλα τα πορτοφόλια.
Εάν είστε οικογενειακοί φίλου μπορείτε να αγοράσετε στο νεογέννητο κουβερτάκια, σεντονάκια, ζιπουνάκια, πιπίλες με όμορφα σχεδιάκια καθώς και έναν πίνακα με τα χεράκια ή τα ποδαράκια του νεογέννητου ζωγραφισμένα. Τα ζιπουνάκια μπορούν να γράφουν πάνω κάτι που έχετε οι ίδιοι σκεφτεί, σχετικά με το νεογέννητο. Τα παιχνίδια είναι μία ακόμη πρόταση για δώρο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο εμπόριο. Πλαστικά ζωάκια για τα δοντάκια του μωρού, παιχνίδια για την κούνια, για παράδειγμα μία υδρόγειο με ζωάκια που γυρίζουν και φωτάκια ώστε να νανουρίζεται το νεογέννητο.
Επίσης τα είδη παιδικής φροντίδας αποτελούν ένα πρωτότυπο και πρακτικά χρήσιμο δωράκι. Μπορείτε να φτιάξετε ένα καλαθάκι και να το γεμίσετε με πάνες, παιδικά λαδάκια, σαλιάρες, σεντονάκια, μαντηλάκια ή να αγοράσετε ένα σάκο για αυτά τα προϊόντα, τοποθετώντας και αυτά μέσα.
Μην ξεχάσετε να αγοράσετε λουλούδια και για τη μανούλα, η οποία ταλαιπωρήθηκε και έφερε στον κόσμο ένα αγγελουδάκι.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Προτάσεις δώρων για νεογέννητο"

 • Αξεσουάρ μωρού

  Πριν την άφιξη του μωρού σας είναι καλό να κάνετε κάποιες απαραίτητες αγορές ώστε να γίνει η ζωή σας εύκολη. Αρχικά ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι η κούνια που θα κοιμάται το νεογέννητο.

 • Θηλασμός πλεονεκτήματα για το μωρό και για τη γυναίκα

  Ο θηλασμός είναι μία διαδικασία που έχει πολλά πλεονεκτήματα για το μωρό αλλά και για τη μανούλα. Το μητρικό γάλα και ειδικά το πρωτόγαλα, περιέχει όλες τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη το μωρό. Αποτελεί τον υγιέστερο τρόπο διατροφής για το μωρό και το προστατεύει από λοιμώξεις, αλλεργίες και μολύνσεις.

 • Κάποια κόλπα για τα μωρά που κλαίνε

  Τα περισσότερα μωρά κλαίνε συχνά και οι γονείς πανικοβάλλονται γιατί δεν ξέρουν από τί προέρχεται το κλάμα. Δυστυχώς ένα μωράκι δεν μπορεί να μας πει τί έχει. Κατά συνέπεια πρέπει οι γονείς να μάθουν τις αντιδράσεις του και να λειτουργούν αναλόγως.

 • Παιχνίδια για μωρά (Ηλικία παιδιού από ένα έως δύο ετών)

  Τα παιχνίδια είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη ενός μωρού. Τα παιχνίδια και η σωστή επιλογή αυτών είναι σημαντική για τη δημιουργική απασχόληση ενός μωρού. Ειδικά στην ηλικία από ένα έως τριών ετών.

 • Λαμπάδες για το πάσχα

  Οι πασχαλινές λαμπάδες έχουν καθιερωθεί σαν το δώρο που κάνουν οι νονοί στα βαφτηστήρια τους για τη γιορτή του πάσχα. Οι πασχαλινες λαμπαδες είναι ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην λειτουργία του μεγάλου σαββάτου όπου οι ιερείς δίνουν το άγιο φως στους πιστούς για να το φέρουν στο σπίτι τους. Πολλές φορές τα παιδιά κατασκευάζουν χειροποίητες λαμπάδες ή φαναράκια. Εδώ μπορείτε να βρείτε ιδέες για τον στολισμό της πασχαλινής λαμπάδας, και για τις πασχαλινές κάρτες που θα τις συνοδεύσουν.