Πολυθρόνες και καρέκλες

Οι πολυθρόνες και οι καρέκλες αποτελούν βασικά έπιπλα για τη διαμόρφωση ενός χώρου. Τα σχέδια και η ποιότητα των πολυθρόνων είναι βασικά κριτήρια για την επιλογή τους. Στο εμπόριο υπάρχει πληθώρα επιλογών σε σχέδια, χρώματα, στυλ και για όλα τα "πορτοφόλια".
Βασικό κριτήριο για την επιλογή της πολυθρόνας και των καρεκλών είναι να είναι άνετες. Είναι καλό να μην είναι πολύ σκληρές ούτε πολύ μαλακές. Πριν τις αγοράσετε δοκιμάστε τις. Μπορεί το design να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε αλλά να μην είναι αναπαυτικές και βολικές. Επίσης δώστε σημασία στο σχέδιο και στο υλικό ώστε να υπάρχει αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα.
Ένα ακόμη κριτήριο για την αγορά πολυθρόνων είναι τα υφάσματα και οι ταπετσαρίες. Καλό θα ήταν να καθαρίζονται εύκολα. Οι πολυθρόνες πρέπει να ταιριάζουν με τις κουρτίνες, τον καναπέ και τα υφάσματα που έχετε στο σαλόνι σας. Να θυμόσαστε πως οι ουδέτερες αποχρώσεις συνδυάζονται με πολλά έπιπλα και ταιριάζουν σε όλους τους χώρους. Τα έντονα χρώματα είναι πιο μοντέρνα και τα πιο μουντά χρώματα δίνουν την αίσθηση του βάθους στο χώρο σας. Πέραν της ποιότητας, σημαντικό κριτήριο είναι τα βρείτε το στυλ που σας αρέσει και που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Πολυθρόνες και καρέκλες"

 • Παιδικό δωμάτιο για δύο κοριτσάκια

  Αν στην οικογένεια υπάρχουν δύο κοριτσάκια και δεν υπάρχει χώρος στο σπίτι για δύο ξεχωριστά δωμάτια, μπορείτε να φτιάξετε ένα παιδικό δωμάτιο και για τις δύο. Η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε δύο κρεβάτια και να τα βάλετε το ένα δίπλα στο άλλο.

 • Διακόσμηση παιδικού δωματίου

  Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι πολύ σημαντική από τη γέννηση του παιδιού μέχρι την εφηβεία του. Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να παρέχει ασφάλεια και δημιουργική διάθεση στο παιδί. Είναι ο χώρος που ξεκουράζεται, που παίζει, που ηρεμεί και που κοιμάται.

 • Κρεβατοκάμαρα και διακόσμηση (Κάποιες ιδέες και προτάσεις)

  Για ένα ζευγάρι ο χώρος της κρεβατοκάμαρας και η διακόσμησή της αποτελεί βασική πρωτεραιότητα γιατί στην κρεβατοκάμαρα, το ζευγάρι μοιράζεται τις ιδιωτικές του στιγμές. Εξαιτίας των έντονων ρυθμών ζωής και του γενικότερου άγχους της καθημερινότητας, ο χρόνος που απομένει στα ζευγάρια είναι λίγος.

 • Cool home

  Ο χειμώνας είναι μουντός και ο καιρός γκρίζος. Ο μόνος τρόπος να "πετάξουμε" από πάνω μας τη μαυρίλα είναι να ανανεώσουμε το χώρο μας και να βάλουμε φωτεινά χρώματα στο σπίτι μας. Έτσι θα έχουμε ένα cool home και μία cool διάθεση.

 • Διακόσμηση στο μπαλκόνι

  Το μπαλκόνι είναι ένας χώρος που ανήκει στο σπίτι μας και είναι καλό να το διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να το αξιοποιούμε. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούμε το μπαλκόνι μας ως αποθηκευτικό χώρο. Η διακόσμηση του μπαλκονιού είναι εύκολη και οικονομική.