Παντρεμένοι και ερωτευμένοι

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα: "Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα;". Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο έρωτας μετατρέπεται σε αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση. Μήπως όμως σε αυτό το σημείο χάνεται η μαγεία του έρωτα;
Η καθημερινότητα στη σύγχρονη εποχή είναι δύσκολη και απαιτητική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι παντρεμένοι να ζούνε μονότονα και να οδηγούνται σε μία ρουτίνα. Υπάρχουν όμως κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που βοηθάνε στη διατήρηση του έρωτα, του πάθους και της ερωτικής φλόγας.
Σκεφτείτε πόσο όμορφα θα νιώσει η γυναίκα σας αν της στείλετε λουλούδια στο γραφείο ή στο σπίτι, μαζί με ένα τρυφερό, ερωτικό σημείωμα. Πόσο θα σας ανανεώσει αν βγείτε για φαγητό, κάπου ρομαντικά και θυμηθείτε τα χρόνια που υπήρξατε ερωτευμένοι. Ακόμη και ένα μήνυμα στο κινητό της ή ένα γλυκό mail ενώ δεν το περιμένει, θα την κάνουν να νιώσει όμορφα. Φυσικά οι γυναίκες είναι καλό να ανταποδώσουν τα παραπάνω. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο σύζυγό σας, να ανάψετε κεράκια στο χώρο, να ανοίξετε ένα κόκκινο κρασάκι και να γίνετε όμορφη και λαμπερή. Μπορείτε να ξεκουράσετε το σύζυγό σας, κάνοντάς του μασάζ.
Είναι σημαντικό να εκφράζετε και οι δύο τα συναισθήματά σας. Ακόμη και αν της εκφράσετε πόσο όμορφη είναι, η γυναίκα σας θα νιώσει όμορφα και ότι ακόμη σας κεντρίζει η εμφάνισή της. Είναι καλό να μην παραμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα. Ένα τριήμερο, έκπληξη θα ανανεώσει ένα παντρεμένο ζευγάρι και θα ξεφύγει από την καθημερινότητα και τα προβλήματα. Είναι σημαντική η ανανέωση και οι μικρές εκπλήξεις. Είναι σημαντικό μέσα σε ένα γάμο να υπάρχει η ερωτική φλόγα. Ακόμη και ένα χαμόγελο βοηθάει ώστε να έρθει το ζευγάρι πιο κοντά. Άνοιξη διανύουμε.. Και ο έρωτας έχει την τιμητική του.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Παντρεμένοι και ερωτευμένοι "

 • Αναθέρμανση μιάς σχέσης

  Πολλά είναι τα παντρεμένα ζευγάρια που μετά από κάποια χρόνια γάμου αισθάνονται ότι έχουν οδηγηθεί σε ένα τέλμα. Ενώ υπάρχει αγάπη και ανθρώπινο ενδιαφέρον αισθάνονται ότι δεν υπάρχει ερωτική φλόγα και το πάθος τείνει να εξαφανιστεί.

 • Θέλετε να τα βρείτε μετά από χωρισμό;

  Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύπλοκες και δεν υπάρχουν συνταγές για να είναι επιτυχημένες. Πολλοί άνθρωποι χωρίζουν και μετά από καιρό συνειδητοποιούν πως δεν πήραν τη σωστή απόφαση, πως τους λείπει ο ερωτικός τους σύντροφος και τον αγαπάνε. Γιατί είναι δύο άνθρωποι μαζί; Ίσως επειδή δεν "μπορούν" να είναι χώρια.

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.

 • Συμβουλές για να διατηρηθεί το ερωτικό πάθος

  Το ερώτημα: "Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα;" είναι επίκαιρο και αναπάντητο. Από πολλούς παντρεμένους ακούμε συχνά, ότι μετά από πολλά χρόνια γάμου το ερωτικό ενδιαφέρον μειώνεται.

 • Αιτίες που βαριούνται οι παντρεμένοι

  Θα ήταν ιδανικό δύο άνθρωποι που παντρεύτηκαν, να μην βαριούνται ποτέ. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν κάποιες στιγμές ρουτίνας. Συνήθως οι γυναίκες γκρινιάζουν περισσότερο, όταν βαριούνται. Οι άντρες είναι πιο πρακτικοί και βρίσκουν τρόπους ώστε να μην βαριούνται.