Ο Mr perfect

Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται αν υπάρχει ο τέλειος άντρας. Ο Mr perfect ίσως τελικά είναι ένα δημιούργημα του μυαλού μας. Ίσως απλά δεν είμαστε σε φάση να κάνουμε μία σχέση και προφασιζόμαστε ότι ψάχνουμε τον τέλειο άντρα. Αν αναρωτηθούμε: "Γιατί να ψάχνουμε τον τέλειο άντρα;", "Εμείς είμαστε τέλειες γυναίκες ώστε να μας αξίζει ο Mr perfect;", "Άραγε υπάρχει ο Mr perfect;" ίσως βρούμε τις απαντήσεις που ζητάμε.
Για τις περισσότερες γυναίκες ο Mr perfect είναι όμορφος, έξυπνος, τρυφερός, ρομαντικός, ερωτικός και γυμνασμένος ή έστω αθλητικός τύπος. Ο Mr perfect θεωρητικά είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές μας, μας ηρεμεί και μας βοηθάει στην καθημερινότητά μας. Πολλές γυναίκες θέλουν ο τέλειος άντρας να τις ζηλεύει αλλά χωρίς να τις καταπιέζει, να ξέρει να τις συνοδεύει, τα τις μιλάει όμορφα και να τις κάνει 'κοπλιμέντα'. Επίσης να νιώθουν δίπλα του συναισθηματική ασφάλεια, ο ίδιος να είναι ερωτικός και επιτυχημένος.
Στην πραγματικότητα ο Mr perfect είναι απλά στο μυαλό της κάθε γυναίκας. Τη "δύναμη" τη θαυμάζουμε αλλά τις αδυναμίες του κάθε ανθρώπου μπορούμε να τις αγαπήσουμε. Η κάθε γυναίκα βλέπει έναν διαφορετικό άντρα. Ο Mr perfect για μία γυναίκα μπορεί να είναι ο χειρότερος άντρας για μία άλλη. Ίσως τελικά το σημαντικό είναι ο άντρας που θα επιλέξει μία γυναίκα, να είναι απλά αληθινός, ειλικρινής, σταθερός στα "θέλω του" και να προσπαθεί να βελτιώνεται και να δίνει αγάπη στη σύντροφό του. Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες και συχνά ανερμήνευτες. Το σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι μαζί, δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο ταμπελάκι του Mr perfect.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Ο Mr perfect"

 • Ιδανικός άντρας (Κάποια χαρακτηριστικά)

  Στο ερώτημα: "Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να έχει ο ιδανικός άντρας;", είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μία απάντηση. Το ερώτημα αυτό είναι εδώ και αιώνες επίκαιρο και αναπάντητο. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της άποψη για τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον ιδανικό άντρα.

 • Είναι ο άντρας της ζωής μου;

  Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Η γοητεία ενός gentleman

  Υπάρχουν πολλοί άντρες και ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα αλλά ο άντρας gentleman είναι γοητευτικός και προκαλεί το θαυμασμό του γυναικείου πληθυσμού. Ο άντρας gentleman πρέπει να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, πώς να ντυθεί και πώς να αντιδράσει σε κάθε περίσταση.

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής: