Οι γυναίκες και τα δώρα

Κατά κοινή παραδοχή τα δώρα αρέσουν στην πλειοψηφία των γυναικών. Η αξία του δώρου δεν είναι τόσο σημαντική, όσο η κίνηση. Οι γυναίκες θεωρούν τα δώρα ως μία ένδειξη αγάπης και έκφρασης συναισθημάτων, από την πλευρά του άντρα τους. Επιπλέον είναι μία ρομαντική κίνηση και δείχνει ενδιαφέρον.
Υπάρχει και μία κατηγορία γυναικών, οι οποίες θεωρούν τα δώρα και ειδικότερα τα ακριβά δώρα, μία ένδειξη ενοχής. Πολλές γυναίκες μαζί με μία συγνώμη, κατόπιν ενός καβγά, αγαπούν να τους κάνουν δώρα ή να τους προσφέρουν λουλούδια.
Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές δώρων, είτε ακριβά, είτε πιο οικονομικά. Υπάρχουν δώρα συναισθηματικά και δώρα πρακτικά. Μπορείτε λοιπόν να ομορφύνετε τη μέρα της γυναίκας σας, δωρίζοντάς της κάτι. Μερικές ιδέες δώρων είναι τα κοσμήματα, κάποιο άρωμα, ένα όμορφο ρούχο, τα λουλούδια, ένα ζευγάρι εσώρουχα, ενα καλαθάκι γεμάτο σοκολάτες, εισιτήρια για θέατρο, ένα ταξίδι δώρο. Υπάρχουν πολλές επιλογές δώρων, που θα εκπλήξουν ευχάριστα τη γυναίκα σας. Αρκεί να το κάνετε με αγάπη και αυθόρμητα.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Οι γυναίκες και τα δώρα"

 • Παντρεμένοι και ερωτευμένοι

  Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα: "Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα;". Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο έρωτας μετατρέπεται σε αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση. Μήπως όμως σε αυτό το σημείο χάνεται η μαγεία του έρωτα;

 • Θέλετε να τα βρείτε μετά από χωρισμό;

  Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύπλοκες και δεν υπάρχουν συνταγές για να είναι επιτυχημένες. Πολλοί άνθρωποι χωρίζουν και μετά από καιρό συνειδητοποιούν πως δεν πήραν τη σωστή απόφαση, πως τους λείπει ο ερωτικός τους σύντροφος και τον αγαπάνε. Γιατί είναι δύο άνθρωποι μαζί; Ίσως επειδή δεν "μπορούν" να είναι χώρια.

 • Αιτίες που βαριούνται οι παντρεμένοι

  Θα ήταν ιδανικό δύο άνθρωποι που παντρεύτηκαν, να μην βαριούνται ποτέ. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν κάποιες στιγμές ρουτίνας. Συνήθως οι γυναίκες γκρινιάζουν περισσότερο, όταν βαριούνται. Οι άντρες είναι πιο πρακτικοί και βρίσκουν τρόπους ώστε να μην βαριούνται.

 • Εποικοδομητικοί καβγάδες

  Οι καβγάδες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για αρκετά παντρεμένα ζευγάρια. Μπορούν όμως αυτοί οι καβγάδες να είναι εποικοδομητικοί; Κάποιοι υποστηρίζουν πως όταν καβγαδίζουν με τον ερωτικό τους σύντροφο, αφού ηρεμήσουν, τον ποθούν περισσότερο. Αυτό όμως δεν αποτελεί κανόνα.

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.