Η γοητεία ενός gentleman

Υπάρχουν πολλοί άντρες και ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα αλλά ο άντρας gentleman είναι γοητευτικός και προκαλεί το θαυμασμό του γυναικείου πληθυσμού. Ο άντρας gentleman πρέπει να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, πώς να ντυθεί και πώς να αντιδράσει σε κάθε περίσταση. Ο άντρας gentleman οφείλει να είναι πάντα ευγενικός και να δείχνει πάντα ανωτερότητα. Ο άντρας gentleman είναι ήρεμος και καθόλου νευρικός. Μιλάει ήρεμα και δεν βγαίνει εκτός εαυτού. Συνήθως ο άντρας τζέντλεμαν δεν μιλάει έντονα και δεν χάνει την ψυχραιμία του. Ξέρει να συνοδεύει μία γυναίκα και να μην την προσβάλλει. Ο άντρας που χαρακτηρίζεται ως gentleman κάνει τη σύντροφό του να νιώθει όμορφα, ασχολείται μαζί της όταν βγαίνουν έξω και δίνει σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Για παράδειγμα αφήνει τη γυναίκα να περπατήσει μπροστά, δεν ξεκινάει το φαγητό πριν απο εκείνη, της γεμίζει με κρασί το ποτήρι κτλ.
Πολλές είναι οι γυναίκες που προτιμούν έναν άντρα gentleman ακόμη κι αν δείχνει "παλιομοδίτης". Κάθε γυναίκα περιμένει ο ερωτικός της σύντροφος να της κρατήσει την πόρτα για να περάσει. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να τις βοηθούν να φορέσουν το παλτό τους. Επίσης προσφέρετέ της το "μπράτσο" σας ως μία ένδειξη ότι τη συνοδεύετε, θα νιώσει ασφαλής. Ίσως στη σημερινή εποχή ένας άντρας gentleman να δείχνει "αστείος", γραφικός και οι περισσότεροι άντρες να μην τολμούν να συμπεριφέρονται έτσι. Παρόλα αυτά οι γυναίκες αναζητούν και εκτιμούν την ευγένεια και την περιποίηση από έναν άντρα. Δοκιμάστε το κι αν όντως σας αντιπροσωπεύει θα γοητεύσετε μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Η γοητεία ενός gentleman"

 • Είναι ο άντρας της ζωής μου;

  Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.

 • Ο Mr perfect

  Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται αν υπάρχει ο τέλειος άντρας. Ο Mr perfect ίσως τελικά είναι ένα δημιούργημα του μυαλού μας. Ίσως απλά δεν είμαστε σε φάση να κάνουμε μία σχέση και προφασιζόμαστε ότι ψάχνουμε τον τέλειο άντρα.

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής: