Ευχες για νεογέννητο

Μερικές ευχές για το νεογέννητο και τους νέους γονείς.

- Συγχαρητήρια για τα καινούρια σας ονόματα «Μαμά» & «Μπαμπάς»

- Συγχαρητήρια! Τώρα θα βρείτε καινούριο νόημα στον όρο “Νυχτερινή Ζωή”

- Τις καλύτερες ευχές μας για το νέο μέλος της οικογένειας!

- Να σας ζήσει. Γερό και τυχερό σ’ όλη του τη ζωή.

- Εύχομαι να σας ζήσει το νεογέννητο. Εγκάρδια συμμετέχω στη χαρά σας.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Ευχες για νεογέννητο"

 • Ευχές για βάφτιση

  Ευχες για βάφτιση: - Ολόθερμες ευχές για το μωράκι σας, να το δείτε όπως επιθυμείτε! - Γάμος και βάπτιση μαζί, ωραία εμπειρία. Διπλή χαρά, διπλή γιορτή, διπλή και η ευτυχία. - Εγκάρδια συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για το νεογέννητο. - Χίλιες ευχές για το μωράκι σας!

 • Ευχες γάμου

  Ευχες για τον γάμο: - Χίλιες ευχές για μια υπέροχη ζωή, βίον ανθόσπαρτον - Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι να ερωτεύεσαι πολλές φορές, πάντα με το ίδιο άτομο. - Για πάντα μαζί και πάντα ευτυχισμένοι! - Τις θερμότερες ευγές για κάθε ευτυχία!

 • Μαντινάδα - χρόνια πολλά

  Χρονια πολλά σε όλους του εορτάζοντες με μια μαντινάδα: Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο κόσμος συνηθίζει, χαμόγελο, θα ευχηθώ, στα χείλη σου ν’ ανθίζει δείτε και άλλες ευχες για γιορτη :)

 • Ο σύντροφος στη γέννα

  Ο σύντροφος μιάς γυναίκας είναι πολύτιμος κατά τη διάρκεια του τοκετού. Πολλά είναι τα ζευγάρια που παρακολουθούν μαθήματα ώστε η διαδικασία της γέννας να γίνει ευκολότερη για τη γυναίκα και η συμβολή του άντρα να γίνει πολύτιμη.

 • Τα παιδικά εμβόλια

  Τα εμβόλια είναι ένα σημαντικό θέμα της προληπτικής παιδιατρικής. Οι γονείς πρέπει να έχουν ένα παιδικό βιβλιάριο υγείας και να αναγράφουν σε αυτό κάθε εμβόλιο που κάνουν στο παιδάκι τους.