Επιλογή βερών (Κάποιες ιδέες και προτάσεις για την επιλογή βέρας)

Οι βέρες αποτελούν μία πολύ σημαντική αγορά πριν το γάμο. Αποτελούν ένα σύμβολο ένωσης και αφοσίωσης για το ζευγάρι και θυμίζουν πάντα τους όρκους αγάπης που έχουν ανταλλάξει. Η επιλογή των βερών είναι καλό να γίνει προσεκτικά και κατόπιν μελέτης γιατί το ζευγάρι θα τις φοράει για πολλά χρόνια. Επιπλέον οι βέρες έχουν συναισθηματική αξία. Το ζευγάρι πρέπει να επιλέξει τις βέρες προσεκτικά γιατί αντιπροσωπεύουν το γούστο, την προσωπικότητα και την αισθητική των μελλόνυμφων.
Συνήθως οι βέρες είναι χρυσές ή από πλατίνα/ λευκόχρυσο. Ο χρυσός και η πλατίνα είναι εξίσου πολύτιμα υλικά και έχουν ανθεκτικότητα στο χρόνο, περισσότερο από κάποια άλλα υλικά. Φυσικά το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει έναν συνδυασμό χρυσού και πλατίνας. Ο κίτρινος χρυσός αναδεικνύει τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Οι ψυχρές αποχρώσεις της πλατίνας, αναδεικνύουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
Μία επιλογή βέρας είναι η κλασσική χρυσή βέρα. Είναι μία βέρα σαν χρυσή βέργα, που θυμίζει χαλκά. Αποτελεί μία διαχρονική βέρα και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλα κοσμήματα. Αυτός ο τύπος βέρας είναι χωρίς διακόσμηση.
Υπάρχουν βέρες με κάποια χαρακτηριστικά σχέδια. Είτε σε χρυσή βέρα, είτε σε βέρα από πλατίνα, γίνεται χάραξη από κάποια γραμμικά ή γεωμετρικά μοτίβα. Επίσης μπορεί το ζευγάρι να επιλέξει να χαράξει τα ονόματά τους, στην εξωτερική επιφάνεια της βέρας. Αυτή η ιδέα διατηρεί τις κλασσικές αξίες αλλά έχει και σύγχρονες τάσεις αισθητικής. Αυτές οι βέρες ανήκουν στην κατηγορία των βερών με χαρακτικά σχέδια.
Πολλά ζευγάρια επιλέγουν βέρες με διάφορα πετράδια ή πολύτιμους λίθους πάνω σε αυτές, όπως: Διαμάντια, ρουμπίνια, πέρλες ή ζαφείρια. Οι βέρες αυτές αποτελούν κοσμήματα από μόνες τους.
Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει τις βέρες ακόμη και σχεδιάζοντάς τες οι ίδιοι. Σε όλες τις περιπτώσεις οι βέρες πάντα θα θυμίζουν στο ζευγάρι ότι είναι μαζί και τους συνδέει αγάπη, αφοσίωση και σεβασμός.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Επιλογή βερών (Κάποιες ιδέες και προτάσεις για την επιλογή βέρας)"

 • Αιτίες που βαριούνται οι παντρεμένοι

  Θα ήταν ιδανικό δύο άνθρωποι που παντρεύτηκαν, να μην βαριούνται ποτέ. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν κάποιες στιγμές ρουτίνας. Συνήθως οι γυναίκες γκρινιάζουν περισσότερο, όταν βαριούνται. Οι άντρες είναι πιο πρακτικοί και βρίσκουν τρόπους ώστε να μην βαριούνται.

 • Χτίσιμο σπιτιού

  Το όνειρο πολλών παντρεμένων ζευγαριών είναι να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους. Το χτίσιμο ενός σπιτιού είναι μία ευχάριστη διαδικασία αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, όσο ακούγεται. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες και τη δική του αισθητική για το χτίσιμο του σπιτιού του.

 • Για να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό

  Πολλά είναι τα παντρεμένα ζευγάρια που οδηγούνται σε έναν χωρισμό. Συνήθως ένας χωρισμός δημιουργεί συναισθήματα πόνου, πικρίας, μοναξιάς, ανασφάλειας, φοβίας και απογοήτευσης. Όταν υπάρχουν παιδιά στο γάμο, ο χωρισμός είναι πιο δύσκολος και πολύπλοκος. Δυστυχώς ένας χωρισμός είναι μέρος της ζωής μας.

 • Αιτίες χωρισμού

  Κατά κοινή παραδοχή ο χωρισμός είναι μία δύσκολη απόφαση, ειδικά όταν το ζευγάρι είναι παντρεμένο. Στην περίπτωση του γάμου γινόμαστε πιο συγκαταβατικοί και οι αιτίες του χωρισμού διαφορετικές και κατόπιν ωριμότερης σκέψης. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αποφασίσει να χωρίσει για διαφορετικούς λόγους.

 • Πρωτότυπα γαμήλια δώρα

  Τα γαμήλια δώρα αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης αλλά αποτελούν και ένα δείγμα αγάπης και εκτίμησης για το μελλόνυμφο ζευγάρι. Τα γαμήλια δώρα τα προσφέρουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι καλεσμένοι του ζευγαριού για να ευχηθούν και να ευχαριστήσουν τους μελλόνυμφους.