Είναι ο άντρας της ζωής μου;

Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;
Στην αρχή μιάς σχέσης όλα μας φαίνονται χαριτωμένα, όλα είναι μαγικά και ιδανικά. Με το πέρασμα του χρόνου νιώθουμε όμως το ίδιο; Περιποιούμαστε τον εαυτό μας όταν περιμένουμε τον άνθρωπό μας; Χτυπάει η καρδιά μας δυνατά όταν τον συναντάμε; Θέλουμε να κάνουμε έρωτα με τον "ιδανικό" άντρα, που έχουμε επιλέξει ή το αποφεύγουμε, με τη δικαιολογία ότι έχουμε πονοκέφαλο; Τον ονειρευόμαστε ως τον πατέρα των παιδιών μας; Βρίσκουμε ακόμη χαριτωμένα τα ελαττώματά του;
Πρέπει να αναρωτηθούμε αν μας λείπει όταν για κάποιες μέρες δεν τον έχουμε δει. Μήπως φλερτάρουμε όταν εκείνος λείπει και βγαίνουμε μόνες μας; Βαριόμαστε στην ιδέα ότι πάλι θα βγούμε με τον μελλοντικό μας άντρα; Όταν χτυπάει το κινητό μας και είναι αυτός, χτυπάει η καρδιά μας δυνατά; Βλέπουμε άλλους άντρες και σκεφτόμαστε: "Μακάρι να ήταν και ο δικός μου άντρας έτσι;". Μας νευριάζει όταν ροχαλίζει; Αν ο φίλος μας ξαφνικά έχανε τα χρήματά και τη δουλειά του, θα μας άρεσε το ίδιο; Αν πάρει κιλά και χάσει τους γραμμωμένους κοιλιακούς του, θα μας ελκύει το ίδιο;
Κάποιες φορές όταν αγαπάμε έναν άντρα δε σημαίνει πως είναι και ο άντρας της ζωής μας, ο ένας και μοναδικός. Κάποιες φορές η δύναμη της συνήθειας μας τυφλώνει. Γι αυτό είναι καλό να αναρωτηθούμε αν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν, αν είμαστε μαζί του γιατί δεν γίνεται να είμαστε χώρια του. Αν ακόμη κι αν χρειαστεί να τα θυσιάσουμε όλα για εκείνον, θα το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Είναι ο άντρας της ζωής μου;"

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.

 • Θέλετε να τα βρείτε μετά από χωρισμό;

  Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύπλοκες και δεν υπάρχουν συνταγές για να είναι επιτυχημένες. Πολλοί άνθρωποι χωρίζουν και μετά από καιρό συνειδητοποιούν πως δεν πήραν τη σωστή απόφαση, πως τους λείπει ο ερωτικός τους σύντροφος και τον αγαπάνε. Γιατί είναι δύο άνθρωποι μαζί; Ίσως επειδή δεν "μπορούν" να είναι χώρια.

 • Αναθέρμανση μιάς σχέσης

  Πολλά είναι τα παντρεμένα ζευγάρια που μετά από κάποια χρόνια γάμου αισθάνονται ότι έχουν οδηγηθεί σε ένα τέλμα. Ενώ υπάρχει αγάπη και ανθρώπινο ενδιαφέρον αισθάνονται ότι δεν υπάρχει ερωτική φλόγα και το πάθος τείνει να εξαφανιστεί.

 • Αιτίες χωρισμού

  Κατά κοινή παραδοχή ο χωρισμός είναι μία δύσκολη απόφαση, ειδικά όταν το ζευγάρι είναι παντρεμένο. Στην περίπτωση του γάμου γινόμαστε πιο συγκαταβατικοί και οι αιτίες του χωρισμού διαφορετικές και κατόπιν ωριμότερης σκέψης. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αποφασίσει να χωρίσει για διαφορετικούς λόγους.