Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου όπως και να το κάνουμε είναι μία αφορμή για να εκφράσουμε τον έρωτα μας. Τα δώρα αποτελούν μία τρυφερή κίνηση αγάπης και μία εκδήλωση ενδιαφέροντος. Κάποιες ιδέες για δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι οι εξής:
Εσώρουχα και ειδικά εσώρουχα κόκκινου χρώματος. Χρωματιστά ipod, iphone, smart phones. Κάποιο cd με ερωτικά τραγούδια. Δώρα σε σχήμα καρδιάς τούρτες, κόσμημα, αρκουδάκια καθώς και ανθοδέσμες με κόκκινα τριαντάφυλλα.
Επίσης τα παραδοσιακά δώρα είναι τα αρκουδάκια, οι κάρτες, τα κεράκια σε σχήμα καρδιάς, τα διάφορα λουλούδια και φυσικά σε χρώμα κόκκινο και σε σχήμα καρδιάς. Επίσης μία καλή ιδέα είναι να κανονίσετε ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο, με καλό φαγητό και απαλή μουσική ή ακόμη καλύτερα μαγειρέψτε οι ίδιοι στο σπίτι, φτιάξτε ατμόσφαιρα με κεριά και λουλούδια και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, περισσότερο από τις υπόλοιπες ημέρες. Φυσικά οι γυναίκες είναι πιο εύκολες μιας και υπάρχουν πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα για όλα τα βαλάντια και τα γούστα. Επιπλέον μπορείτε να δωρίσετε στο σύντροφό σας εισιτήρια για θέατρο ή και για ένα μικρό ταξίδι. Κάποια πρωτότυπα δώρα είναι να τυπώσετε μία φωτογραφία σας σε ένα μπλουζάκι, σε μία κούπα και έτσι να θυμόσαστε την ημέρα αυτή. Η τεχνολογία μπορεί να προτείνει έξυπνα δώρα, bluetooth, θήκες για το iphone, φωτογραφική μηχανή κτλ. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και λιγότερο συμβολικά δώρα, ένα ρολόι, ένα μπλουζάκι, ένα φουλάρι, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, μία θήκη για καπνό, έναν σπάνιο αναπτήρα, μία πρωτότυπη ατζέντα, ένα βιβλίο κτλ.
Τα δώρα πάντα είναι συμβολικά και πάντα η κίνηση έχει αξία. Ακόμη και αν κάνετε κάτι χειροποίητο ή επιλέξετε ένα στυλάτο περιτύλιγμα σημαίνει πως θα δώσετε χαρά στο σύντροφό σας. Ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη ας απολαύσουμε όλοι μας αυτή τη μέρα.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο "

 • Οι μάγοι με τα δώρα

  Τα χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης, προσφοράς και χαράς. Τα παιδάκια περιμένουν με λαχτάρα τα δωράκια του άι- Βασίλη. Επειδή οι μάγοι με τα δώρα είναι οι γονείς διαβάστε κάποιες ιδέες για τα δώρα των Χριστουγέννων.

 • Αρραβώνας - Κάποια έθιμα

  Ο αρραβώνας αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης. Ο αρραβώνας ως θεσμός τείνει να εξαφανιστεί αλλά πολλά ζευγάρια επιλέγουν να αρραβωνιαστούν πριν από το γάμο. Στη σημερινή εποχή, ο αρραβώνας είναι ένας τρόπος να γνωριστούν οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων. Επίσης αποτελεί μία αφορμή για γλέντι και διασκέδαση.

 • Λαμπάδες για το πάσχα

  Οι πασχαλινές λαμπάδες έχουν καθιερωθεί σαν το δώρο που κάνουν οι νονοί στα βαφτηστήρια τους για τη γιορτή του πάσχα. Οι πασχαλινες λαμπαδες είναι ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην λειτουργία του μεγάλου σαββάτου όπου οι ιερείς δίνουν το άγιο φως στους πιστούς για να το φέρουν στο σπίτι τους. Πολλές φορές τα παιδιά κατασκευάζουν χειροποίητες λαμπάδες ή φαναράκια. Εδώ μπορείτε να βρείτε ιδέες για τον στολισμό της πασχαλινής λαμπάδας, και για τις πασχαλινές κάρτες που θα τις συνοδεύσουν.

 • Υπάρχει ερωτική έλξη; Σημάδια

  Πολλές φορές αναρωτιόμαστε να μία ερωτική σχέση θα καταλήξει σε δεσμό, σε γάμο, σε συμβίωση. Αν μία ερωτική σχέση θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση. Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν μας θέλει αυτός που έχουμε επιλέξει ως ερωτικό σύντροφο. Ειδικά στην αρχή αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ερωτική έλξη, αν ο ερωτικός μας σύντροφος μας "θέλει".

 • Ζευγάρια διαρκείας

  Μπορεί στον ερωτικό μας σύντροφο να μας τράβηξε η πληθωρική του προσωπικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του. Οι σχέσεις με διάρκεια είναι ένα μεγάλο ζητούμενο πολλών ανθρώπων. Η μονιμότητα είναι μία δύσκολη υπόθεση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.