Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;
Ενδεχομένως οι νεότεροι άντρες είναι πιο ανέμελοι και γεμάτοι ενέργεια. Η παρέα τους είναι ευχάριστη, δεν έχουν πολλά προβλήματα και λειτουργούν πιο αυθόρμητα. Η παρέα με έναν νεότερο άντρα ανανεώνει μία μεγαλύτερη γυναίκα. Επίσης, εν γένει, ένας νεότερος άντρας "θαυμάζει" την εμπειρία μιας μεγαλύτερης γυναίκας και τη θαυμάζει κατά κάποιον τρόπο. Η μεγαλύτερη γυναίκα "διδάσκει" στον νεότερο άντρα καινούργια πράγματα. Η εμπειρίες και η "σοφία" μιας μεγαλύτερης γυναίκας γίνονται αντικείμενο ενδιαφέροντος από έναν πιο νέο άντρα. Οι νεότεροι άντρες συνήθως είναι πιο εμφανίσιμοι, πιο περιποιημένοι και προσέχουν το σώμα και το ντύσιμο τους. Αυτό δεν αποτελεί το άλφα και το ωμέγα μιας σχέσης αλλά σαφώς ελκύει μία γυναίκα, κάθε ηλικίας. Σίγουρα η διαφορά ηλικίας είναι ένα ζήτημα στις ερωτικές σχέσεις αλλά το σημαντικό είναι τα συναισθήματα, η εκατέρωθεν ικανοποίηση και η χημεία. Γιατί να βάλει κανείς αριθμητικό όριο σε μία σχέση; Σημασία έχει να περνάμε όμορφα, να δίνουμε και να παίρνουμε συναισθήματα. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες; "

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής:

 • Ζευγάρια διαρκείας

  Μπορεί στον ερωτικό μας σύντροφο να μας τράβηξε η πληθωρική του προσωπικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του. Οι σχέσεις με διάρκεια είναι ένα μεγάλο ζητούμενο πολλών ανθρώπων. Η μονιμότητα είναι μία δύσκολη υπόθεση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

 • Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

  Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής:

 • Υπάρχει ερωτική έλξη; Σημάδια

  Πολλές φορές αναρωτιόμαστε να μία ερωτική σχέση θα καταλήξει σε δεσμό, σε γάμο, σε συμβίωση. Αν μία ερωτική σχέση θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση. Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν μας θέλει αυτός που έχουμε επιλέξει ως ερωτικό σύντροφο. Ειδικά στην αρχή αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ερωτική έλξη, αν ο ερωτικός μας σύντροφος μας "θέλει".