Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής:
Οι άντρες δεν αντιλαμβάνονται τα υπονοούμενα, τα λεκτικά υπονοούμενα, οι εκφράσεις του προσώπου, η στάση του σώματος, ο τόνος της φωνής είναι στοιχεία που σπάνια ένας άντρα θα αντιληφθεί. Οι άντρες λένε αυτό που εννοούν και εννοούν αυτό που λένε. Κατά συνέπεια δεν μπορούν εύκολα να αποκωδικοποιήσουν όσα οι γυναίκες υπονοούν.
Οι άντρες δύσκολα θα μιλήσουν για τα συναισθήματα τους, όπως οι γυναίκες αλλά θα το κάνουν έμμεσα. Πάραυτα θα το κάνουν έμμεσα ή θα δείξουν τα συναισθήματα, με πράξεις. Όταν οι άντρες προσπαθούν να κάνουν καλύτερες τις συνθήκες ζωής μιας γυναίκας, τότε, δείχνουν την αγάπη και τα συναισθήματα τους.
Οι άντρες παίρνουν τη δέσμευση πολύ σοβαρά γι αυτό, ενδεχομένως, αργούν να παντρευτούν και να δεσμευτούν. Φυσικά σε μία περίπτωση που θα το αποφασίσουν σημαίνει πως το σκέφτηκαν καλά και όχι επιπόλαια. Έτσι έχουν μεγαλώσει οι άντρες, να τηρούν το λόγο τους. Οι άντρες δεν αναλύουν πολύ τα πράγματα, ούτε αρέσκονται στις ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με την ερωτική τους σχέση. Οι άντρες αγαπούν τις κοινές δραστηριότητες με την ερωτική τους σύντροφο και φυσικά "δένονται" με τον έρωτα. Υπάρχει η άποψη ότι οι άντρες σκέφτονται μόνο την ερωτική πράξη, σαφώς είναι στο μυαλό τους περισσότερο από ότι στων γυναικών αλλά και οι ίδιοι είναι εγκεφαλικοί και συναισθηματικοί.
Ένα ακόμη μυστικό των αντρών είναι ότι επηρεάζονται, όπως και οι γυναίκες, από τα προβλήματα τις καθημερινότητας και η λίμπιντο τους επίσης. Επιπλέον και οι άντρες αρέσκονται να τους δείχνουν οι γυναίκες ότι είναι όμορφοι και θελκτικοί. Μπορεί ο άντρας, εν γένει, να είναι κυνηγός αλλά η εκδήλωση των συναισθημάτων είναι αναζωογονητική και για τα δύο φύλα.
Οι ερωτικές σχέσεις ήταν, είναι και θα είναι πάντα πολύπλοκες αλλά πάντα σημαντικές και κινητήριες για τη ζωή μας. Ίσως τελικά οι άντρες να μην είναι τόσο μυστηριώδεις, όσο οι γυναίκες πιστεύουν απλά είναι διαφορετικοί. Άλλωστε τι νόημα θα είχε να ήταν και τα δύο φύλα ίδια στις εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα;

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις "

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής:

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Ζευγάρια διαρκείας

  Μπορεί στον ερωτικό μας σύντροφο να μας τράβηξε η πληθωρική του προσωπικότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του. Οι σχέσεις με διάρκεια είναι ένα μεγάλο ζητούμενο πολλών ανθρώπων. Η μονιμότητα είναι μία δύσκολη υπόθεση και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

 • Είναι ο άντρας της ζωής μου;

  Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;